Rekommendationer om massage

Desto mer man sitter framför datorn desto sämre hållning får man och desto sämre muskler får man i rygg och axlar. Eller det är väl inte musklerna som blir sämre men man får ofta ont eftersom man sitter i samma ställning i åtta timmar och gör man det en dag så påverkar det inte så mycket. Sitter man dock på samma sätt i flera år så får man tillslut ont och när man väl har fått det så kan det vara väldigt svårt att bli av med den där smärtan och spänningarna. Tillslut finns det ingenting annat än behandlingar, smärtlindrande gel och massage som hjälper.

Jag har själv ett stillasittande jobb och sitter rakt upp och ner framför en datorskärm i minst åtta timmar om dagen. Ofta sitter jag sedan även med datorn när jag kommer hem också, så det blir väldigt mycket tid framför datorn och en skärm. Det jag har börjat göra är att gå på regelbundna behandlingar på Fajn Spa & Massage i mitten av Lidköping. Går till deras mottagning för massage en gång i månaden och det gör så stor skillnad.

Enligt vad jag har läst på internet så ska det dock vara bäst att gå en gång i veckan eller åtminstone en gång varannan vecka för bästa möjliga effekt. Men om man som jag varken har lust eller råd att lägga otaliga tusen kronor på massage i månaden så kan man gå till Fajn Spa & Massage, där de har rimliga priser, och där det faktiskt räcker med att gå en gång i månaden för att släppa på de värsta spänningarna. Har ni mer allvarliga problem eller värk så kanske det inte räcker, men är det bara begynnande och lite grann tycker jag att ni ska testa den svenska klassiska massagen på Fajn Spa & Massage i Lidköping.

Du gillar kanske också...