Fick lämna in min älskade bil för bilreparationer på Birres Bil & Däcks bilverkstad igår. Var lite ofokuserad på hur jag körde och okej jag erkänner att jag surfade med mobilen också, få får väl skylla mig själv egentligen. Men det sprang i alla fall plötsligt ut ett rådjur framför mig i vägen och jag fick då slänga mig på bromsen men eftersom det var halt så gjorde bilen en piruett och flög ner i diket. Jag klarade mig och bilen är helt okej också faktiskt, men den behöver lite ompysslande och bilreparationer för att bli bra igen.

Har kollat runt på internet och försökt söka efter vad det finns för försäkringar, får väl se om jag hittar något. Om det inte är någon av er som kan tipsa mig om något. Och nej, jag ville inte höra någonting om hur farlig eller dålig människa jag är som är ute på internet och surfar på mobilen medan jag kör bil, för jag vet. Brukar inte göra det men skulle kolla öppettiderna på affären för att veta om jag skulle åka förbi där på vägen hem eller inte. Och då gick det som det gick.

De på Birres Bil & Däck ska ändå vara väldigt bra och utifrån vad jag har hört så ska de vara ganska snabba också. Så kan ju vara väldigt skönt om jag kommer att få tillbaka bilen inom några dagar så att jag kan ta mig fram igen. För nu är mitt enda färdalternativ buss och det tycker jag inte alls om. Dessutom är det opraktiskt eftersom bussarna bara går en gång i timman och då kommer jag antingen alldeles för tidigt eller alldeles för sent till de tiderna jag behöver passa, vilket är oerhört opraktiskt och irriterande.